Duathlon elokuussa 2020 ilmoittautuminen

Ylikuntoa hoidellessa mennyt viimeinen viikko. Alkaa mieli levätessä etsiä uusia haasteita tai sitten mieli oppii kuuntelemaan kehoa, joka on täysin jumissa ja tarvitsee juoksun ja lihaskuntotreenien rinnalle muutakin treeniä. Mieheni olikin ilokseni nähnyt ilmoituksen Duathlonista ja perinteisen tyylini mukaan siitä samointein näppäilin ilmoittauttumiseni tapahtumaan. Duathlon pitää sisällään 2,5 km juoksu +20 km pyöräili+ 5 km juoksu. Mun matkat siis!

Duathlon 2020 Vantaalla 16.8. Pitää vissiinkin hommata pyörä! Tällä hetkellä nimittäin en omista minkäänlaista konkelia. Päätinkin vetää treenin lapseni JOPO:lla. Olin varmasti huvittava täysillä polkiessani JOPO:lla, joka tarkoitettu kyllä ihan muunlaiseen pyöräilyyn, pitkin Tuusula-Kerava raittia. Täysillä vedin ja tulos 18km ajassa 48 min. Ei huono! Vaikka itse sanonkin. Hyvin JOPO kulkee vaikkakin alamäissä polkemisesta ei ollutkaan juuri mitään hyötyä. Mitähän siis tekisin, ostanko pyörän vai lainaanko vai käytän lapseni JOPOA?

Polvi huusi hoosiannaa eilen juostessani 30 min. Pyöräily on siis varteenotettava idea treeniohjelmaan. Juoksuun kuitenkin edelleen haluan panostaa ja tavoitteet silläpuolen tällä hetkellä. 31.7 on seuraava coopertesti ja siinä tavoite tuo maaginen 3000 m.

Valmentaja kehoittaa vielä seuraavan viikonkin ottamaan rennosti. Näin teen! Menen myös urheiluhierojalle. Tuosta venyttelystä ei juuri nyt ole apua. Tuubin Voltareniakin olen jo tuhlannut tuloksetta. Golf-harrastukseni ei myöskään osaltaan jumeihin auta. Mutta toki lajiin kuuluva kävely soveltuu palautumiseen ja toki golf myös kehittää keskittymiskykyäni.

Tankotanssin pariin myös halajan. Tanko keskellä olohuonetta, huutaa nimeäni. Ihan kohta, sanon minä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

RAPAKUNTO - OUTTA SHAPE

Se kehonpainoharjoittelublogi...

kuolemawasherehome.wordpress.com/

Havaintoja ja ajatuksia surusta, kuolemasta ja elämästä vauvan kuoleman jälkeen. Huumoria revitään sieltä mistä sitä on revittävissä. Muuten ei kestä.

Run as fast as you can - juoksublogi

elämän elementit tasapainossa

FlowSister

Joogaa, juoksua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia / IG @flowsistersusannajussila

%d bloggaajaa tykkää tästä: