Miten meni Duathlon elokuussa 2020?

Tunnelma on intensiivinen ja taivas on kirkas. Mahtavaa päästä mukaan kokemaan tämä, oli ajatus mikä pyöri päässä. Jännitin todella paljon suoritusta ja aika kuluikin hitaasti odotellessa omaa starttia. Ajassa 1 h 38 min, tulin maaliin. Mutta miten matkameni?

Duathlon rakentui kolmesta osuudesta. Aloitimme 2,5 km juoksulla, jonka taitoin ajassa 10 min ja 34s. Sitten pyöräiltiin ja matka 21,1 km meni ajassa 52 min 30s. Viimeinen osio oli 5km juoksu ja siihen kului 5 minuuttia. Pyöräily oli rankin osuus. Pyöräilyreitti oli kolme kertaa 6,7km lenkki ja ylöspäin mäet matkan aikana oli erittäin pitkiä ja minulle jyrkkiä. Lämmintäkin oli ja ilman urheilugeelejä olisin ollut melko nopeasti voimaton. Vettä sain ensimmäisen kerran pyöräilyn jälkeen ja jano oli kova!

Maalissa olo oli huikea ja teki mieli kiljua. Olin tehnyt sen! Uusi kokemus ja oivallus pyöräilyn mahtavuudesta. Jännitys, onnistumisen tunne, itsensä likoon laittaaminen, voimaantumisen tunne matkalla maaliin useamman, vaikean hetken ylittäminen ovat ne asiat miksi aamuisin 5 kertaa viikossa kello 5, lähden treenaamaan ja valmistaudun voittamaan itseni asettamassani tavoitteessa. Tavoite voi olla asetettu kisoihin tai omaan uuteen aikaan 10 km tai 5 km matkoilla. Myös parempi cooper tulos on isona juttuna mielessä.

6-8h viikossa treenejä. 22 000 askelta päivässä. Ihan hyvä määrä liikuntaa sanoisin. Ruokailu on ollut vaikeampi juttu. Olen napostelija ja herkuttelija. En ole laiha, mutta en lihavakaan. Haluan syödä oikein, mutta siihen joudun oikeasti tekemään joka päivä päätöksen tai muuten lipsun. Nyt takana kolme viikkoa oikein syömistä liikuntaani sopivilla kalorimäärillä. Päätin olla laihduttamatta, mutta olen laihtunut kuin itsestään kaksi kokonaista kiloa. En halua laihduttaa, sen päätin. Halua syödä terveellisesti ja näin auttaa kehoani palautumaan. Kroppa on ollut todella jumissa ja palautunut kesällä heikosti, josta kirjoitin.

Kun tavoitteet ovat kovat, pitää olla entistä vahvempi myös henkisesti. Henkinen kasvu tuntuu välillä tulevan viiveellä liikuntatuloksiin verrattuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

RAPAKUNTO - OUTTA SHAPE

Se kehonpainoharjoittelublogi...

kuolemawasherehome.wordpress.com/

Havaintoja ja ajatuksia surusta, kuolemasta ja elämästä vauvan kuoleman jälkeen. Huumoria revitään sieltä mistä sitä on revittävissä. Muuten ei kestä.

Run as fast as you can - juoksublogi

elämän elementit tasapainossa

FlowSister

Joogaa, juoksua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia / IG @flowsistersusannajussila

%d bloggaajaa tykkää tästä: