10km ajassa 48 min 41s

Tavoite oli 47min 30s. En onnistunut. En saavuttanut tavoitetta. Viimeksi 8km meni ajassa 38 min 12s. Mutta eihän tässä pitäisi mitään harmitella. Mutta, kun minä saavutan tavoitteeni. Minä kun yritän, onnistun. Ainako, ihan oikeasti? En!

Vasen nilkka alkoi juuri ennen 10km tavoitetta parantui ja sitten, kuin salama kirkkaalta taivaalta, iski oikeaan pohkeeseen jotakin vikaa. Kovaa särkyä. Syy täysin vain arvattavissa. Olin kuitenkin päättänyt tuon 10km juosta tavoite aikaani juuri tuolla viikolla. Se luki treeniohjelmassa. Ei siis tässä tilanteessa ollut kovin iso yllätys, että 5km kohdalla särky oli jo todella kova ja matkan edetessä kipu vain yltyi. Viimeiset sata metriä kinkkasin, mutta juosten. Selittelyä?! Ehkä, mutta tiedän itse, että on syy tavoitteesta jäämiselle. Miksi siis harmittaa? Koska olen luonteeltani kilpailija. Enkä tätä halua muuttaa minussa, koska se on se mikä minua potkii eteenpäin. Kilpailen todella itseäni vastaan ja toivottavasti pian seniorisarjassakin. Haluan kokea kisahuuman ja valmistautua. Haluan kisanumeron!

Vastaus tähän on aamurituaali 5x viikossa. Aamun aikainen treeni, jolla otan itsestäni vallan. Johdan itseäni aidosti. En vai puhu vaan teen. Osaatko sinä johtaa itseäsi? Osaatko hyödyntää ominaisuuksiasi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

RAPAKUNTO - OUTTA SHAPE

Se kehonpainoharjoittelublogi...

kuolemawasherehome.wordpress.com/

Havaintoja ja ajatuksia surusta, kuolemasta ja elämästä vauvan kuoleman jälkeen. Huumoria revitään sieltä mistä sitä on revittävissä. Muuten ei kestä.

Run as fast as you can - juoksublogi

elämän elementit tasapainossa

FlowSister

Joogaa, juoksua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia / IG @flowsistersusannajussila

%d bloggaajaa tykkää tästä: