Spinning vei mukanaan

Salille lomps! Tiedossa kuitenkin erittäin hyvin olemassa olevat vaivat, jotka estävät juoksun. Juoksulla on paras ottaa lämmöt. Oikea pohje tuntuu siltä kuin lihas olisi revähtänyt ja vasen polvi vihloo. Molemmat vaivat aivan uusia ja täysin puskista puhjenneita. Mitä siis tehdä? Pyörän olen ottanut osaksi urheilua ulkona, mutta sisällä pyöräily ei ole innostanut yhtään. Mutta nyt ei ole vaihtoehtoja.

Kuljinkin nyt siis kohti uutta tuntematonta spinning-huonetta, joka sijaitsee kuntosalin perällä. Kauhea kuhina ovella ei ole koskaan ollut. Epäilen vahvasti spinningin olevan kuin 80-luvun aerobictunti. Pienen 15m2 huoneen seinällä on valtava televisio, josta saa valita virtuaalitunnin. Klikkaan reippaan oloisen naisen kuvaa. Nainen ei vaikuta liian reippaalta, joten ajattelen pääseväni rauhassa tutustumaan lajiin. Tiedostan hyvin, että ohjatut tunnit eivät ole minun juttu!

Polkiessani hiki valuu pitkin naamaani tavoin, mikä on tuossa määrin harvinaista minulle. Paitani on täysin läpimärkä. Olen aivan liekeissä, innostuksen määrä tuntuu valtavana energiana. Jokainen kiristys ja temmon nosto on kuin luotuja minulle. Spinning on parasta sisäliikuntaa! Erityisen ihanaa on, että en tee tuhoa kipeille jaloilleni.

Pelottaa juoksu tulosten kannalta, että miten käy, kun en voi vetää hetkeen kilometriä alle 4min. 10km ajassa 47 min on minulle edelleen tärkeää saavuttaa. Oikeasti kuitenkin uskon tästä tilanteesta muodostuu jossain vaiheessa uusia tavoitteita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

RAPAKUNTO - OUTTA SHAPE

Se kehonpainoharjoittelublogi...

kuolemawasherehome.wordpress.com/

Havaintoja ja ajatuksia surusta, kuolemasta ja elämästä vauvan kuoleman jälkeen. Huumoria revitään sieltä mistä sitä on revittävissä. Muuten ei kestä.

Run as fast as you can - juoksublogi

elämän elementit tasapainossa

FlowSister

Joogaa, juoksua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia / IG @flowsistersusannajussila

%d bloggaajaa tykkää tästä: