Fall holiday around Finland

Syysloma viikko takana. Ihana aktiivinen syysviikko perheen kanssa! Keskimäärin 24 000 askelta päivässä ja noin 2800 kcal kulutuksella. Esittelen nyt seuraavaksi kaksi mahtavaa kohdetta perheen lomalle. Näissä kahdessa kohteessa on kaikille kaikkea. Majoitus mahdollisuudet ovat monipuoliset ja kaikenlaiseen tarpeeseen löytyy ratkaisuja. Meitä miellyttää huoneistot ja oma rauha sekä haluamme huoneistomme olevan hieman kauempana kuitenkin vain noin maksimissaan 1,5 km pääalueesta.

Aloitan esittelemällä Vierumäen urheiluopistoa meidän perheen kohteena. Vierumäki on erityisesti minulle rakas paikka. Rajaton mahdollisuus koko perheelle harrastaa liikuntaa. Paikka sopii aloittelevasta kuntoilijasta huippu-urheilijaan. Urheiluhalli on saanut kuluneen kesän aikana uuden ilmeen. Nyt kuntosali on erittäin kutsuva, lasten on mahdollista pomppia pehmeiden palikoiden päällä sekä uutena sopivan kokoinen cross fit alue. Pidän niin paljon alueen yleisilmeestä, hyvin hoidetuista kuntopoluista ja hyvästä palvelusta. Jotenkin tämä paikka aktivoi koko päivän liikkumaan. Ovesta ulos ja hop, olet vauhdissa!

Rauha, Holiday Club Saimaan alue, on myös meidän perheen mieleen. Olemme viettäneen lomia kyseisessä paikassa viimeisen kahden vuoden aikana jo seitsemän kertaa. Maisema on kaunis, runsas määrä mahdollisuuksia harrastaa ja muutenkin mieltä rauhoittava miljöö. Juoksua, hiihtoa, vaellusta, uintia, golffia on pääsääntöisesti meidän lomaan kuulunut. Lisäksi usein kuntosalitreenillä aloitan aamut. Myös ravintolapalvelut ovat mukavia, mikäli ei halua itse olla kokkina. Lounas on mukava syödä esimerkiksi kodassa. Alla oleva kuva on Lammassaaresta. Lammassaaressa on mahtavat reitit ja toki myös umpimetsässä voi painella menemään, kuten itse teimme. Saa enemmän haastetta ja meidän nuorin viihtyy paremmin metsässä kuin kunnon polulla. Matka taittui metsää ihmetellen ja suuntaa etsien. Lammassaari on kylläkin Imatran puolella, mutta vain 4 km päässä Rauhan alueelta. Rauhan alueella on myös mahtavat ulkopolut ja toki umpimetsäänkin pääsee heti ovesta ulosastuessaa, mikäli niin haluaa. Me usein näin tahdomme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

RAPAKUNTO - OUTTA SHAPE

Se kehonpainoharjoittelublogi...

kuolemawasherehome.wordpress.com/

Havaintoja ja ajatuksia surusta, kuolemasta ja elämästä vauvan kuoleman jälkeen. Huumoria revitään sieltä mistä sitä on revittävissä. Muuten ei kestä.

Run as fast as you can - juoksublogi

elämän elementit tasapainossa

FlowSister

Joogaa, juoksua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia / IG @flowsistersusannajussila

%d bloggaajaa tykkää tästä: