Nuuksio Backyard Ultra – 2.7.2021

Podcast Ready Set go! jaksossa 27.10.2020 kuulin ensimmäisen kerran Backyard Ultrasta. En miettinyt yhtään sen enempää vaan tyylilleni uskollisena aloin välittömästi lenkiltä palattuani tutkimaan miten pääsen mukaan. Tietenkin kaikki liput tapahtumaan olivat jo myyty. Päätin laittaa viestiä tapahtuman järjestäjälle, onnistuisiko jotenkin kuitenkin vielä päästä mukaan. Peruutuspaikka! Kyllä, muutaman kuukauden kyselyni jälkeen sellainen onni kävi, että tätä kautta aukeni mulle polku! Lippu lunastettu!

Podcast Ready Set Go! alkoi 2020 keväällä ja heti siitä tuli mun suosikki vieden mut eri juoksijoiden mielenkiintoisiin ja hyvinkin värikkäisiin tosielämän tarinoihin. Haltioituneena olen kuunnellut eri taustaisten juoksijoiden harjoituksista, tarinoita hyvistä ja huonoista päivistä sekä ennen muuta kisamatkoista ja niiden jännittävistä hetkistä. Jokaisesta jaksosta on tullut paljon ideoita omaan tekemiseen. Mietintämyssyynkin jäänyt asiaa. Osuvien kysymysten asettelu toimii koko jutun pohjana, mutta parasta on toimittajien aito kiinnostunut haastateltavista ja heidän tavoitteistaan.

Backyard Ultrasta hieman faktaa: Yhden kierroksen pituus 6,706 km ja tämä matka tulee juosta tunnin aikana. Voittaja on se, joka juoksee viimeisen täyden kierroksen. Eli juokset tämän matkan niin monta kertaa kuin jaksa! Viime vuoden voittajan tulos on huikea ja sen juoksi nainen. Kannattaa kuunnella podcastistä, että miksi tämä kisa on naisille suotuisa ja monta tuntia voittajaja kaiken kaikkiaan juoksi.

https://www.supla.fi/ohjelmat/ready-set-go

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

RAPAKUNTO - OUTTA SHAPE

Se kehonpainoharjoittelublogi...

kuolemawasherehome.wordpress.com/

Havaintoja ja ajatuksia surusta, kuolemasta ja elämästä vauvan kuoleman jälkeen. Huumoria revitään sieltä mistä sitä on revittävissä. Muuten ei kestä.

Run as fast as you can - juoksublogi

elämän elementit tasapainossa

FlowSister

Joogaa, juoksua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia / IG @flowsistersusannajussila

%d bloggaajaa tykkää tästä: