Puhti.fi testitulokset

Miten voin? Fyysinen kunto on erittäin helppo mitata ja siihen on monta vaihtoehtoa. Itse valitsin puhti.fi palvelun. Olin tuntenut viime keväänä valtavaa väsymystä jo pidempään sekä jatkuva kylmyyden tunnetta. En kuitenkaan olisi ruvennut tutkituttamaan itseäni ilman mieheni kehoitusta. Miehenikin tosin oli varma, että mitään ei ole pielessä voinnissani, koska syön hyvin ja liikun paljon. Testeihin kannatti mennä, sillä syy väsymykseen ja kylmyyden tunteeseen löytyi ja tätä myöten apu.

Puhti tulokset osoittivat ferritiini ja hemoglobiini mataliksi. Ferritiini oli 5 ja hemoglobiini 127. Perustuen juostujen kilometrien määrään viikossa sekä muuhun liikkumiseen, totesi lääkäri hemoglobiinin olevan minun kohdalla matala. Ferritiini arvonkin olessa huono, määräsi lääkäri otettavaksi rautaa. Olotilani koheni viikossa. Väsymys alkoi kuukauden aikana vähenemään ja kylmyyden tunnekkin väheni hiljalleen. Kaikki muut verikokeen tulokset olivat viitearvoissa.

Uusitutin testi tulokset tällä viikolla. Mahtavaa on se, että tulokset saa nopeasti. Jopa vuorokaudessa. Tällä kertaa hemoglobiini oli 148 ja ferritiini 21,9. Eli arvot olivat huomattavasti parantuneet viime keväästä. Eroa on olotilassa. Tosin nyt olen kylmyyden tunteesta ajoittain kärsinyt ja otankin edelleen ajoittain rautaa. Jälleen muut tulokset olivat viitearvoissa. Suosittelen lämpimästi tutkituttamaan kaikkis itsensä säännöllisesti. Itse sain tietoa myös hivenaineiden ja mineraalien tasapainosta kehossani, maksan kunto selvisi, verensokerista sekä paljon muusta. Niin juu tämän viikon tuloksissa selvisi, että D-vitaamiiniä tarvitsen lisää.

Saamillani tuloksilla voin mennä lääkäriin keskustelemaan voinnista. Näin teinkin. Lääkärin arvio ei sisälly testin hintaan. Puhti.fi kautta kuitenkin löysin lääkärin digiajanvaruksella ja se tämä toimi kiitettävästi.

Koska niin paljon panostan hyviin elitapoihin, koen merkityksellinä tutkittaa itseni. Haluan voida hyvin kokonaisvaltaisesti. Testit auttavat minua tekemään parempia valintoja liikunnan ja ravinnon suhteen.

Seuraavaksi olen menossa kestävyystesteihin ja taidan valita tähän Vierumäen palvelut.

https://www.puhti.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

RAPAKUNTO - OUTTA SHAPE

Se kehonpainoharjoittelublogi...

kuolemawasherehome.wordpress.com/

Havaintoja ja ajatuksia surusta, kuolemasta ja elämästä vauvan kuoleman jälkeen. Huumoria revitään sieltä mistä sitä on revittävissä. Muuten ei kestä.

Run as fast as you can - juoksublogi

elämän elementit tasapainossa

FlowSister

Joogaa, juoksua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia / IG @flowsistersusannajussila

%d bloggaajaa tykkää tästä: