Coopertesti – 6.3.2021

This is it! Tavoite vuodelle 2021 on cooperissa 3000 m. Ja päivämäärä on nyt lukittu. Olen treenannut paljon ja nousujohdanteisesti, mutta toki tunnustettava on, että näin talviaikana en ole ihan varma mikä on mun juoksukunto cooperia ajatellen. Viitteitä on siitä, että kunto on todella hyvä, mutta varma en ole.

3000 m tuloksen saavuttaminen olisi iso juttu! Olen tehnyt ison työn ja olen lähempänä kuin ikinä tuon tavoitteen saavuttamista. Olen aina unelmoinut, että tuohon pystyn. Miksi olen tästä unelmoinut, niin kai tämä on mun extreme suoritus.

Olen päättänyt, että korona ajan jälkeen otan osaa omassa sarjassani juoksukisoihin ihan vain siksi, että kisafiilis on mahtava. Tuossa coopertestissä on sitä kisafiilistä erityisesti, kun olen järjestänyt sen otettavaksi urheiluopistolla valojäniksen tuella. Tämä valojänis coopertesti räätälöitiin minulle. Keksin tämän otettuani laktaattitestit Vierumäellä marraskuussa. Myöskin koin laktaattitestin aikana, että kivunsietokyky on korkeammalla, kun on ”virallinen” ajanotto.

Tuleeko tyhjyys, kun saavuttaa tavoitteen? Ei! Seuraavat tavoitteet ovat jo asetettu muille juoksumatkoille, joten todellakaan ei tule tyhjyys vaan suuri onni! Mietin vielä, että jos vain korona sallii, lisään tämän vuoden tavoitteisiin maraton matkan ajassa 4h.

Ruokavalio! Se on se, mikä pitää nyt viilata. Syön muuten erityisen terveellisesti, mutta ”pullan” lisäksi on kyllä karkkiakin tullut naposteltua. Vähäiset määrät kuuluvat normaaliin, mutta nyt koen, että hieman liikaa olen karkkipussin äärellä viettänyt aikaa. Ymmärrän, että tämä varmasti viesti keholta, että jotakin ravintoa ei tule, mutta vielä en ole keksinyt millä karkin himo katoaa, kun en tosiaan nälkääni karkkia popsi. Karkkia menee minulla silloin, kun mietin oikein tärkeää asiaa työpäivän aikana. Auttaa keskittymään kai? Se on jotenkin outoa, että karkki suussa tunnen ajatuksen virran ja saan ”paperille” parhaat jutut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

RAPAKUNTO - OUTTA SHAPE

Se kehonpainoharjoittelublogi...

kuolemawasherehome.wordpress.com/

Havaintoja ja ajatuksia surusta, kuolemasta ja elämästä vauvan kuoleman jälkeen. Huumoria revitään sieltä mistä sitä on revittävissä. Muuten ei kestä.

Run as fast as you can - juoksublogi

elämän elementit tasapainossa

FlowSister

Joogaa, juoksua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia / IG @flowsistersusannajussila

%d bloggaajaa tykkää tästä: